Populair deze maand

plaattaart met vijgen, rode ui en ricotta

Een feestje? Picknick? Of gewoon zin in iets lekkers? Maak deze prachtige plaattaart met vijgen, rode ui en ricotta. Hij smaakt net zo rijk als hij eruit ziet.
01:25

delicious. helpt: spijs maken

Na het kijken van deze video maak je de allerlekkerste spijs gewoon zelf. Alles wat je nodig hebt zijn amandelen, suiker, ei, wat citroenrasp en een keukenmachine. Hierbij een stap-voor-stap uitleg.
00:29

delicious. helpt: vegan chocomousse maken

Chocolademousse maken is helemaal niet zo moeilijk. En, bonus: het is ontzettend leuk om te doen. Chocolade smelten, het mengsel luchtig kloppen en dan… lepelen maar!
00:35

delicious. helpt: poedersuiker maken

Je hebt even geduld nodig, maar als je poedersuiker net op is als je het nodig hebt, maak je het gewoon zelf!
00:21

delicious. helpt: karamel maken

Elk dessert, gebakje of koekje wordt lekkerder van een beetje karamel. Maar hoe maak je het? En waar moet je op letten?
00:45

kerstkip met vadouvan boter

Wil je indruk maken op je gasten tijdens het kerstdiner? Maak dan deze gebraden kerstkip. Doordat je vadouvanboter onder en op de huid aanbrengt blijft het vlees heerlijk sappig. - delicious. i.s.m. project Kerstkip.
01:02

delicious.helpt: citrusschillers - de verschillen

delicious.helpt je bij het verschil tussen de verschillende citruschillers. Want wat krijg je als je een citrusvrucht met een zesteur schilt? En wat is een canneleur? delicious.helpt en geeft je op de koop toe ook nog leuke stylingtips!
00:49

delicious. helpt: ei pocheren in huishoudfolie of boterhamzakje

Zo zet je simpel en snel een mooi gepocheerd ei op tafel.
00:43

delicious. helpt: suiker met een smaakje

Zelf lavendelsuiker of suiker met een sinaasappelsmaakje maken? Het enige wat je nodig hebt (naast een lekkere smaakmaker) is… tijd.
00:29

mediterrane hoemoes met zongedroogde tomaat

Deze heerlijke mediterrane hoemoes zet je op tafel om lekker samen te delen. Gebruik als dip voor flatbread of groenten. - delicious. samen met Maza.
00:52

delicious.helpt: bord opmaken

delicious.helpt je niet alleen bij culinaire vragen, maar ook bij het perfect stylen van jouw kersttafel. Vandaag zie je hoe onze styliste een bord perfect (al zeggen we het zelf) opmaakt + krijg je een fijne menusuggestie!
01:56

delicious.helpt: speculaas bakken

In onze nieuwe online serie 'delicious.helpt', starten we met de all-time redactie-favoriet: speculaas. We vroegen onze culinaire redactie naar dé tips & tricks voor het bakken van het perfecte speculaasje. Van invetten tot bakken...delicious. helpt! Ga uit van het fantastische basisdeeg (http://bit.ly/speculaasrecept) en maak eigen variaties. Belangrijk: vet de speculaasvorm goed in én gebruik rijstbloem om deze te bestuiven. Speculaas alleen tijdens Sinterklaas? Het past ook prima bij kerst, want de kruidige specerijen zijn heerlijk in alle wintermaanden!
01:12